Skip to content

Koelcellen en vriescellen

Duurzame koelcellen en vriescellen op maat van uw woning of bedrijf

VDVK Technics

Kies voor onze duurzame koel- en vriescellen om uw volledige voorraad op de juiste temperatuur te bewaren en overzichtelijk te organiseren.

Bij VDVK Technics kan u rekenen op professioneel advies, maatwerk en onderhoud van uw koel- en vriesinstallaties.

Koelcellen

Een koelcel houdt uw levensmiddelen langer vers, verbruikt minder dan een klassieke koelkast en maakt uw voorraad overzichtelijker. Bovendien hebt u steeds uw essentiële producten binnen handbereik. Wij adviseren en begeleiden u in uw zoektocht naar de meest geschikte koelcel. Onze koelcellen komen in diverse maten en kleuren om ze naadloos te integreren in de bestaande ruimte. Maak het uzelf gemakkelijk met een van onze volledig uitgeruste koelcellen.

Vriescellen

Kies voor onze vriescellen als u uw producten langdurig wil bewaren door ze in te vriezen. Wij leveren verschillende soorten vriescellen naargelang uw behoeftes. Een kleine installatie kan bijvoorbeeld een dunnere wand hebben dan snelvriezers of installaties in industriële vrieshallen. Hierdoor kan u ruimte besparen in uw pand. Een dikkere wand zorgt dan weer voor een lager energieverbruik.

Noodzakelijk voor diepvriescellen is een goed geïsoleerde vloer met een toplaag in staal, inox, beton of PVC. Als u uw koelcel wil kunnen in- en uitrijden met bijvoorbeeld een heftruck, dan zorgen wij dat er geen hoogteverschillen opduiken.

Voor particulieren en professionelen

Koelcellen vinden steeds meer hun weg naar de particuliere markt. Voor veel gezinnen blijkt slechts één koelkast immers te weinig. In plaats van een tweede koelkast aan te kopen, kan een koelcel erg voordelig uitvallen op vlak van gebruiksgemak en energieverbruik.

Of het nu gaat om een particuliere woning of een grote bedrijfsruimte, VDVK Technics zorgt voor een duurzame installatie van koel- en vriescellen, volledig op maat van uw behoeftes. Deze installaties gebeuren immers via modulaire opbouw, wat oneindig veel mogelijkheden toelaat.

Onze cellen zijn erg onderhoudsvriendelijk en voorzien van hoogkwalitatieve materialen en systemen. Denk hierbij aan commerciële en industriële koel- en vriesinstallaties, snelkoelers, vriestunnels en temperatuurbewaking met alarmmeldingen en automatische ontdooiing.

Bij meerdere cellen kunnen we een centrale installatie voorzien.

Maak gebruik van onze gemakkelijk afwasbare rekken in diverse materialen om uw voorraad overzichtelijk te houden.